Vrste plačila

RAZLIČNE VRSTE PLAČILA

Plačate lahko po predračunu - z nakazilom na TRR ali z osebnim prevzemom na naslovu podjetja(po predhodnem dogovoru).


Plačilo s predhodnim nakazilom

Ker tudi nam ni v interesu, da bi vi plačevali več, če lahko manj, priporočamo plačilo po predračunu oz. predhodno nakazilo, saj je to cenovno ugodnejši način plačila! Imamo pogodbo s Pošto Slovenije, zato vam paket pošljemo kot poslovni paket, kar pomeni, da je paket zavarovan. (Strošek dostave je v tem primeru za pakete do 500 g le 3,5€ - ob tem prihranite znesek, ki ga Pošta Slovenije zaračuna za plačilo po povzetju. Paketi težji od 500 g se zaračunavajo po ceniku Pošte Slovenije za poslovne pakete). Naročeno blago lahko na vaši banki ali spletni banki plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja upravitelja:

Tadeja Habjanič, s.p, Frankovci 24, 2270 Ormož, Trr; Si56 0312 3100 0332 910

Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Znesek predračuna je treba poravnati v 2 delovnih dneh od prejema predračuna, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

Plačilo po povzetju

Ker veliko paketov ni bilo prevzetih, smo se odločili, da plačilo po povzetju več ne bo možno. Vsem strankam, ki smo že pošiljali paketke in so jih prevzeli, brez težav pošljemo tudi paket z plačilom po povzetju ( zapišite kot opomnik pri naročilu ) .

Hvala za razumevanje.

Osebni prevzem

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na naslovu podjetja, Nunska graba 16, 9240 Ljutomer . Plačilo je v tem primeru možno samo z gotovino. O dnevu prevzema se bomo dogovorili po e-mailu, ali preko telefonske številke :040 135 115.Ob nakupu nad 45€, je poštnina BREZPLAČNA. 

Razen v primeru akcije, ki jo ponujamo (možnost brezplačne poštnine tudi v primeru izdelkov majhnih vrednosti), le da je takrat izdelek poslan z navadno pošiljko (razen v primeru predhodnega dogovora z stranko).


V primeru, da bi želeli imeti navadno pošiljko nas kontaktirajte, vam bomo z veseljem ugodili. A v primeru, da se pošiljka izgubi, sami prevzamete odgovornost.


ROK DOBAVE

 

Rok dobave je 2-3 dni po prejemu naročila ( v primeru, da kupec plača po prevzemu), ali plačila ( trr).

Razen v primeru bolniške (takrat vas obvestimo), pa tudi takrat se potrudimo najhitreje odpraviti naročen izdelek.

 

 

Kontaktni podatki :

Tadeja Habjanič

Frankovci 24

2270 Ormož

 

Telefonska št: 040 135 115

E-mail : trgovina.tusama@gmail.com

 

Vpis v register ( Ajpes)

Številka vpisa : 316-03-00397-2017/2

Datum vpisa: 10.7.2018

Matična številke :8239258000

Davčna številke :33946337