O nas

Naša zgodba
 
Razmišljanje o lastni trgovinici se je začelo, ko sva izvedela, da ponovno pričakujeva naraščaj. Ker se zavedava koliko stanejo nova oblačila in za piko na i so polna kemikalij, imava za svoje otroke skoraj vsa oblačila rabljena, in zakaj tega ne bi ponudila tudi drugim ? Čeprav so ''second hand'' trgovine še vedno gledane precej postrani, mislimo da ravno na tak način pomagamo biti ekološki, ter bolj prizanesljivi do narave ter svoje denarnice, saj malčki zelo hitro prerastejo oblačila, a jih ne uničijo.
A hkrati pa vemo, da bi želeli svojim sončkom kupiti tudi kaj novega, izvirnega, unikatnega zato ponujamo tudi možnost izdelave unikatnih oblačil, tudi po vaših željah (naročila sprejemamo na :unikatna.narocila@gmail.com).  Sevada pa dajemo tudi možnost sodelovanja z nami-tako da v primeru, da izdelujete unikate ter bi jih želeli prodati pri nas nas le pogumno kontaktirajte. Naš moto je '' Vsaka ideja je dobra ideja.''
Če imamo zdravje,  imamo svet, če imamo zraven pa še ljubezen, družino imamo pa kar celo vesolje! Zakaj pa ne bi, imeli kar vsega! J
In zato smo uporabniki domačih mazil, zelišč in zvarkov  saj verjamemo da, za vsako bolezen ''rož'ca raste'', in zato bomo tudi vam ponudili popolnoma naravna mazila, ki so primerni tudi za najmlajše ritke.
Ja bili so dvomi, biti ali ne biti, a odločili smo se da sledimo srcu, naredimo tako kot se nam v danem trenutku zdi prav. Sledimo svojemu notranjemu glasu in upamo, da boste tudi vi sledili svojim občutkom ter uživali v danem trenutku! 
Vabljeni na ogled naše ponudbe! Ekipa Tusama.