Pa kaj tebi se nič ne dogaja? Fb prazen, ig prazen, a sploh živiš?

Pa kaj tebi se nič ne dogaja? Fb prazen, ig prazen, a sploh živiš?

Objavil/a: tadeja Objavljeno v: Iz srca v srce 13 Jun / 2018 Komentarji: 0
Prazen Facebook, Še bolj pust Instagram..


Ja včasih so to vprašanja, ki jih dobivam.

No moj odgovor se glasi takole.

Draga moja, a veš, da ful občudujem tvoj ig, kjer vsakodnevno objavljaš prečudovite fotke iz različnih potovanj, kažeš različno hrano in nore outfite! Občudujem tvoje življenje in ti ga kar malo zavidam! Ker me radovedni prsti odpeljejo še na tvoj fb, tam pa zagledam, kako noro dobro službo imaš, novo hišo, nov avto, dva psa, vse spedinano v nulo! Fak, stara ej kako ti uspe?!! Bravo, spet ti malenkost zavidam in bi najraje skočila v tvojo kožo, saj izgleda kot, da živiš v pravljici in je vse popolno.

Potem pa pogledam svoj osebni fb profil, 3 fotke letno, ig 2 fotki letno, sodelovanje v 17 nagradnih igrah in to je to! Ni izletov? Nore hrane? Atrakcij?


A sploh živim?


Da, živim! Živim za vsako sekundo, ki mi je podarjena in jo želim vsrkati vase, si jo zapomniti in jo doživeti skozi svoje oči na svoji koži, pa če tudi ne potujem in nimam kaj "navzven" čudovitega za pokazati in se s čim pohvaliti, živim! Prisežem!


Ravno v teh dneh, se mi dogajajo tako veliki premiki, toliko je idej, zamisli, dogodkov in tako malo časa, da bi rabila vsaj 30ur dnevno, da bi šlo vse skoz. A še vedno ni nič takega kar bi bilo za pokazat širši javnosti in deliti na vsa socialna omrežja.

Morda, pa tisti, ki kažejo svoje insta življenje v bistvu živijo pusto življenje in se samo kažejo s predmeti, potovanji? Ne vem! In mi niti ni mar, če ti tako paše, potem je to ok! Zakaj bi bilo pomembno kaj si mislim jaz, ali kdo drug? Morda pa bom tudi jaz kdaj prišla, do norih fotk, super potovanj in jih bom želela pokazati, zato ne obsojam, ampak sprejemam in občudujem! Sama  sem v svoji koži , svoj kopitar, tako kot ti! In kljub praznemu fb, živim in uživam (pa če tudi sedim v travi z mojima punčkama in se crklam).

Trenutki, ki so lahko kjerkoli in jih imamo kadarkoli, so tisti, za katere je vredno živeti, če jih le veš ceniti in biti za njih hvaležen pa če tudi na domačem pragu ( v bistvu kraj sploh ni pomemben, pomemben je čas-trenutek,ki ga ujameš!).


Nikjer, nobena pusta plaža ni tako lepa, kot domač travnik kjer je "kup" otroškega smeha, veselja in veliko spominov.

Komentiraj