Blogsi, saj sem več kot samo mamica

Blogsi, saj sem več kot samo mamica

Objavil/a: readmin Objavljeno v: Mami+ 28 Aug / 2017 Komentarji: 0

Že dva dni pred odhodom na blogs..Že dva dni pred odhodom na blogsi, sem bila malo ''živčna'', ne preveč in ne premalo, ravno dovolj, da sem razmislila, kaj si želim odnesti od tega. Ampak niti slučajno si nisem mislila, da bom dobila toliko zagona, toliko idej in da bom spoznala toliko čudovitih oseb.  Najprej bi se rada za vse pripravila Evi Lozina ( Nepopolna mama), da je prišla na idejo in stvar izpeljala še bolj odlično kot se spodobi! Bravo, resnično si zasluži vse pohvale.

Zelo sem vesela, da sem spoznala skoraj vse mami blogerke, da vidim kdo stoji za temi besedami in nekako osebo skoz blog bolj začutim J. Mami blogerke s(m)o same čudovite punce,  škoda mi je edino, da ni bilo časa, da bi z vsemi pokramljala in podebatirala vse počez.  Sem pa zato spoznala dvet, tri mami blogerke malo bolj in zato je bil dan še boljši, povsem sproščen, kjub temu , da sem bila pripravljena kakšnim pritiskom. Organizacija je bila odlična! Če povem čist odkrito, sem se prav veselila ''odklopa'' in da sem končno lahko oblekla, nekaj v čem sem se počutila urejeno (in za spremembo to ni bila razvlečena majca in poflekane hlače).  In po dolgem času sem zraven maskare dodala malo več''barv''.

Navdušena sem bila, da sem tam videla in spoznala predstavnike podjetij v katerih redno nakupujem in sem z nakupi zadovoljna zraven pa ponujajo tudi sodelovanja. Ker sem še na začetku blogerske poti sem se počutila kot majhen Nemo ob morskih psih, a ko sem 1x  prebila led, sem spoznala, da so to popolnoma preprosti, prijazni ljudje, ki si želijo iskrenega in pristnega odnosa.  

Kljub temu, da se vsega tega dobro zaveda imam pogosto težavo, da takrat ko je pomembno, da kaj povem, popolnoma zmrznem in rabim trenutek dva, da premislim in se sprostim.J

Glede na to, da smo že tam sklenili, da je nujo potrebno, da se takšni dogodki dogajajo (še bolj pogosto), da se lahko blogerji povežemo in si skupaj pomagamo, saj tako zmoremo več!

No kljub temu, da sem bila zelo srečna, da je bil dan na off, sem bila pa tudi srečna, ko je prišel čas, da grem spet do mojih punc in partnerja in da dobim spet kakšen flekec na popolnoma čisto majčko.  Blogsi, naslednje leto se spet srečamo, do takrat pa se beremo. 

Več kot samo mamica