Zvok morja, uživanje na plaži..

Zvok morja, uživanje na plaži..

Objavil/a: readmin Objavljeno v: Iz srca v srce 12 Jun / 2017 Komentarji: 0
Pesek, zvok morja, uživanje na plaži- ja ravno o tem premišljujem. Dopust, malce sprostitve.. Ah ja misel kako bomo spet natovorjeni, me prešine. Kam bomo dali vse stvari, vso nepotrebno šaro (ki se mi doma zdi, da jo bomo nujno potrebovali a je na morju niti ne pogledamo)? A zraven dveh otrok sem se naučila, da ni potrebno imeti zraven 15 majčk, 20 oblek in 15 parov čevljev. Raje vzamem zraven pralni prašek in po potrebi umijem oblačila. Dve muhi na en mah.


Dopoldan na plaži, ki je 15 metrov vstran od našega apartmaja ugajamo norije (večinoma še popolnoma sami) mečemo kamenčke, ližemo sladoled, se lovimo,.. delamo vse, razen tega da počivamo in uživamo v tišini in miru J.Marsikomu, ki nima otrok je to nepredstavljivo. A mi uživamo, in kot sem prej omenila se sproščamo. Ker dopust pomeni, da je tudi ati dosegljiv 24/7 , je to zame sprostitev in tudi malčici uživata ob stalni prisotnosti atija. To je tudi tisti čas, ko imava čas samo za nas, telefoni so pospravljeni ali pa v pripravljenosti za slikanje. Ko ni potreb po prilagajanju (razen otrokoma seveda J), o razpravljanju. Takrat je čas za velike globoke pogovore, čas, da si daš čas in se najdeš v gneči, ki jo nosiš vedno sabo.

Tudi otroci so takrat bolj sproščeni, saj se midva več krat dnevno preleviva v otroka in pozabiva na vse. To je čas, ko sem lahko več dni zapored spet otrok. Kot vedno pravim je potrebno VEDNO živeti kot, da je naš zadnji dan. A na morju je posebna energija, poseben občutek in posebna sproščenost. Takrat izgubim vse predsodke in si upam živeti. Kar še zdaleč ne pomeni, da sem pa doma ena razvalina, brez življenja, ki ne uživa. Ni res, vedno ljubim življenje, a še se učim, kako si upati živeti po svoje, kako biti jaz in kako pustiti

skrbi za sabo.

 

vir.pinterest